COUSCOUS MET FETA, WALNOTEN EN RODE BIET

COUSCOUS MET FETA, WALNOTEN EN RODE BIET

voor 4 personen
Aan de slag!

Deze makkelijke couscous is zo gemaakt! De bladpetersie, munt en bieten geven het gerecht lekker veel smaak en de noten en zaden geven de couscous een lekkere bite. 

Week de couscous gaar in kokendheet water.

Meng voor de dressing citroensap met wat olie, zout en peper.

Maak de couscous los met een vork en roer de walnoten, zaden en kruiden erdoor.

Voeg de dressing toe en schep de stukjes biet erdoor.

Verdeel over 4 borden, verkruimel de feta erover en besprenkel met olijfolie.

COUSCOUS MET FETA, WALNOTEN EN RODE BIET
In je voorraad
  • Olijfolie
Ingrediënten
  • 200 g couscous
  • Sap van 1–2 citroenen
  • 100 g walnoten, geroosterd en gehakt
  • 80 g gemengde zaden, geroosterd
  • Blaadjes van 1 bosje bladpeterselie en munt, gehakt
  • 250 g gekookte rode biet, in stukjes
  • 100 g feta
Keukengerei
  • Waterkoker
  • Grote kom
  • Aluminiumfolie (of de kom met couscous af te dekken)
Bron

Jamie magazine

Ontdek meer

alle recepten

Volg ons op Instagram