PAPPARDELLE MET CHORIZO, CHERRYTOMATEN & BASILICUM

voor 4 personen
Aan de slag!

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de chorizo en tomaten op een bakpapier beklede bakplaat en zet 15 minuten in de oven, of tot de chorizo mooi bruin is.

Kook intussen de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing.

Doe olijfolie, citroenschil en knoflook in de pan en bak 1 minuut. Voeg de pasta, chorizo, tomaat, zout en peper toe en schep alles om.

Verdeel de pasta over de borden, maak af met mozzarella, Parmezaanse kaas en basilicum en dien op.

In je voorraad
  • Plantaardige olie, om te bakken
  • 2 el olijfolie
  • 1 teen knoflook, geperst
  • Zeezout en grofgemalen zwarte peper
Ingrediënten
  • 2 handen basilicumblaadjes
  • 250 gr chorizoworst, vel verwijderd en in dunne plakjes
  • 500 gr troscherrytomaatjes
  • 400 gr papardelle
  • 1 el fijngeraspte citroenschil
  • 2 bollen (buffel)mozzarella van 125 gr, in stukken gescheurd
  • Fijngeraspte Parmezaanse kaas, voor erbij
Keukengerei
  • Kookpan
  • Oven
  • Keukenpapier
  • Koekenpan
Bron

Donna Hay - simple dinners

Ontdek meer

alle recepten

Volg ons op Instagram