STIR FRY VAN PEPERKORRELS, BIEFSTUKREEPJES & KNOFLOOK

voor 2 personen
Aan de slag!

Verwarm de helft van de olie in een pan met anti-aanbaklaag of wok op hoog vuur.

Voeg het vlees toe en braad het, in porties, 4-5 min goed aan. Haal uit de pan en zet apart.

Verwarm de rest van de olie op hoog vuur, voeg gemalen peper, rode peper en knoflook toe en bak 1 minuut. Doe het vlees terug in de pan, met sperziebonen, oestersaus en bouillon en warm alles, al roerend, 4 min. goed door. Geef er gestoomde rijst en basilicum bij.

In je voorraad
  • 2 el plantaardige olie
  • 2 tl grofgemalen zwarte peper
  • 4 tenen knoflook, in plakjes
  • 2 el runder- of kippenbouillon
Ingrediënten
  • 300 gr kogelbiefstuk, bijgesneden en in dunne plakken
  • 1 lange rode peper, in dunne reepjes
  • 250 gr sperziebonen, afgehaald en in de lengte gehalveerd
  • 2 el oestersaus
  • Gestoomde pandanrijst en (Thaise) basilicumblaadje, voor erbij
Keukengerei
  • Wok of pan met anti-aanbaklaag
Bron

Donna Hay - simple dinners

Ontdek meer

alle recepten

Volg ons op Instagram