GEURIGE VISSTOOF MET ROZEMARIJN & ACETO BALSAMICO
voor 4 personenAan de slag!
Een heerlijk en eenvoudig te maken eenpansgerecht dat perfect is voor wanneer de dagen korter worden en het weer slechter.
Bak de ui en paprika 5 min. zachtjes in de olie. Voeg de knoflook en tomatenpuree toe en bak nog 2 min. zacht. Voeg de balsamicoazijn, tomaatstukjes met vocht en rozemarijn toe en breng aan de kook. Stoof de saus 15 min. zachtjes en roer af en toe om.
Roer de chorizo door de saus. Snij de vis in stukken, leg op de saus in de pan en stoof in 5-7 min gaar.
Serveer met het knapperig brood.
In je voorraad
- 3 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 2 rode uien, in partjes
- 75 ml balsamicoazijn, van goede kwaliteit
Ingrediënten
- 2 gele paprika’s, in dikke repen
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 blik tomatenblokjes (à 400 gr)
- 3 takjes rozemarijn
- 100 gr chorizo, in blokjes
- 500 gr visfilet, bijv. koolvis of victoriabaars
- 1 stevig (zuurdesem)stokbrood, in grove stukken, voor erbij
Keukengerei
- Kookpan
Bron
Delicious Magazine