OVER Flambé

Wij geloven in het feit dat eten verbindt en iedereen kan koken. Vandaar dat wij alle recepten van onze (groot-)ouders hebben gedigitaliseerd en gefotografeerd zodat ze niet verloren gaan.

Daarnaast hebben we een selectie gemaakt van recepten uit tal van kookboeken en tijdschriften die we door de jaren heen verzameld hebben. Zo hebben we altijd een digitale geheugensteun voor het geval we na willen gaan hoe een gerecht ook weer precies gaat en wat er inzit.

Belangrijk is om te vermelden dat wanneer een recept uit een kookboek of magazine komt de bron altijd vermeld wordt! Niks zo belangrijk om te vermelden waar wij (culinaire) energie en inspiratie vandaan krijgen. Hopelijk inspireert het jullie net zo als het ons doet!

Laatste nieuws

Tips, vragen en opmerkingen zijn altijd welkom! Laat gerust een berichtje achter op facebook of stuur ons een mail.

DAAN VAN DER HEIJDEN 

Geboren Amsterdammer, getogen zuiderling (Italië en Brabant) en designer in het dagelijks leven. Voormalig barista en designer van Bilder & De Clercq. Wordt in zijn koken geïnspireerd door de stijl en het enthousiasme van zowel Antonio Carluccio als Jamie oliver. Daan droomt van een grote woon- keuken met aangrenzende moestuin.

Uitspraak “De meesten eten om te leven, Italianen leven om te eten.”

ELAINE VAN LEEUWEN

Geboren en getogen zuiderling (Breda) maar inmiddels al bijna 10 jaar woonachtig te Amsterdam. De voorliefde voor design & architectuur en haar gevoel voor materialen brengt ze dagelijks samen in job als project coördinator in de interieur branche. Koken voor haar betekent: je zintuigen prikkelen, je smaak verbreden en het blijft je verrassen.

Uitspraak “Eten is noodzakelijk. Intelligent eten een kunst.”

Ontdek meer

alle recepten

Volg ons op Instagram