HANGOP MET STROOPWAFELS, GRANAATAPPEL EN PEPER
voor 4 personenAan de slag!
Schep de yoghurt in een dunne theedoek (of kaasdoek) en laat hem minstens een paar uur of liefst een nacht boven een kom of bakje uitlekken tot een dikke hangop.
Kook het granaatappelsap op middelhoog vuur in tot de helft en laat afkoelen.
Verdeel de hangop over 4 bordjes, besprenkel met granaatappelsiroop en serveer met stroopwafelreepjes en granaatappelpitjes.
Bestrooi naar smaak met versgemalen zwarte of gemengde peper. Geef de rest van de granaatappelsiroop erbij.
In je voorraad
- Versgemalen zwarte
Ingrediënten
- 500 gr dikke volvette Turkse of Griekse yoghurt
- 200 ml granaatappelsap
- 2 stroopwafels, in dunne reepjes
- 200 gr granaatappelpitjes
Keukengerei
- Dunne thee (of kaasdoek)
- Steelpannetje
- 4 kommetjes
Bron
Delicious Magazine