DOLCENI DI CASTAGNE: KASTANJE-CHOCOLADETRUFFELS

DOLCENI DI CASTAGNE: KASTANJE-CHOCOLADETRUFFELS

voor 6 personen
Aan de slag!

Meng de kastanjepuree met de chocola, boter, suiker en klein scheutje rum. Roer het mengsel glad en zet het ± 2 uur in de koelkast.

Nu het mengsel wat steviger geworden is vorm je van het mengsel bolletjes en rol ze vervolgens door de cacao. Bewaar ze gekoeld totdat je ze gaat serveren.

Lekker voor tijdens het natafelen of als traktatie voor bij de koffie overdag.

DOLCENI DI CASTAGNE: KASTANJE-CHOCOLADETRUFFELS
In je voorraad
  • 50 gram boter
  • 50 gram tafelsuiker
Ingrediënten
  • 250 gram gepureerde kastanjes
  • 50 gram geraspte chocola
  • Droste cacao ( of gewoon cacao )
  • Rum
Keukengerei
  • Benodigdheden
  • Kom
  • Koelkast
Bron

Ontdek meer

alle recepten

Volg ons op Instagram