MANGOSALADE MET GARNALEN & THAISE DRESSING

voor 4 personen
Aan de slag!

Stamp voor de dressing de knoflook, groene peper, koriandersteeltjes en 1 tl zeezout in een vijzel tot een grove pasta. Voeg de suiker, het limoensap en de vissaus toe en roer tot de suiker is opgelost.

Verdeel de garnalen, slablaadjes, koriander, munt, mango en kerstomaatjes over een grote schaal. Bestrooi met cashewnoten en schenk de dressing erover.

In je voorraad
  • 2 tenen knoflook, gepeld
  • 2 el fijne kristalsuiker
Ingrediënten
  • 1 grote groene peper, grof gehakt
  • 1 el grofgehakte koriandersteeltjes
  • 3 el limoensap
  • 1½ el vissaus

Salade

  • 20 gekookte grote garnalen, gepeld, staartjes eraan
  • 2 kropjes little gem(sla), blaadjes losgehaald
  • Hand verse korianderblaadjes
  • Hand verse muntblaadjes
  • 1 mango, geschild, pit verwijderd, in plakken
  • 250 gr geroosterde cashewnoten, grofgehakt
Keukengerei
  • Vijzel
  • Schaal
Bron

Delicious Magazine

Ontdek meer

alle recepten

Volg ons op Instagram