SPAGHETTI MET RAAPSTELEN, ANSJOVIS & BUFALA

voor 4 personen
Aan de slag!

Rooster de pitten in een droge koekenpan goudbruin en krokant.

Kook de spaghetti beetgaar in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit intussen 3 el olijfolie in een braadpan en bak de knoflook goudgeel. Voeg de ansjovis toe en roer tot de ansjovis helemaal is weggesmolten in de knoflookolie. Voeg de witte wijn en de rest van de olijfolie toe en schep de spaghetti en raapstelen erdoor.

Bestrooi met de pittenmix en verdeel de mozzarella erover. Maal royaal versgemalen peper erover en schenk evt. nog extra vierge olijfolie erover.

In je voorraad
  • 6 el olijfolie
  • 2 tenen knoflook in dunne plakjes
  • 50 ml witte wijn
Ingrediënten
  • 3 el pompoenpitten
  • 3 el zonnebloempitten
  • 3 el pijnboompitten
  • 300 g spaghetti
  • 16 ansjovisfilets potje
  • 300 g raapstelen* wortels verwijderd
  • 2 bollen bufala (buffelmozzarella) in stukken gescheurd
Keukengerei
  • Koekenpan
  • Kookpan
  • Braadpan
Bron

Delicious magazine

Ontdek meer

alle recepten

Volg ons op Instagram