STIR FRY VAN PEPERKORRELS, BIEFSTUKREEPJES & KNOFLOOK
voor 2 personenAan de slag!
Verwarm de helft van de olie in een pan met anti-aanbaklaag of wok op hoog vuur.
Voeg het vlees toe en braad het, in porties, 4-5 min goed aan. Haal uit de pan en zet apart.
Verwarm de rest van de olie op hoog vuur, voeg gemalen peper, rode peper en knoflook toe en bak 1 minuut. Doe het vlees terug in de pan, met sperziebonen, oestersaus en bouillon en warm alles, al roerend, 4 min. goed door. Geef er gestoomde rijst en basilicum bij.
In je voorraad
- 2 el plantaardige olie
- 2 tl grofgemalen zwarte peper
- 4 tenen knoflook, in plakjes
- 2 el runder- of kippenbouillon
Ingrediënten
- 300 gr kogelbiefstuk, bijgesneden en in dunne plakken
- 1 lange rode peper, in dunne reepjes
- 250 gr sperziebonen, afgehaald en in de lengte gehalveerd
- 2 el oestersaus
- Gestoomde pandanrijst en (Thaise) basilicumblaadje, voor erbij
Keukengerei
- Wok of pan met anti-aanbaklaag
Bron
Donna Hay - simple dinners